Getting SQL Errors, Amy

Getting this under a few blogs… one was Hildie’s blog… another was the “Mexican Blog”

Could not get Attachment Informations for post number 36621

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 12 from table handler

SELECT a.post_id, d.* FROM phpbb_attachments a, phpbb_attachments_desc d WHERE a.post_id IN (36621) AND a.attach_id = d.attach_id ORDER BY d.filetime DESC

Line : 543
File : /home/knittinghelp/public_html/knitting/forum/attach_mod/includes/functions_attach.php

okay, it seems to have fixed itself. :thinking:

Nope - Im getting that in my own blog, and Codiferous’ new blog. I just emailed Amy.

i got it 3 times just by hitting the forum button!

WHEW! That was SKEEEERY!

Me too…just got it again

General Error

Could not get Attachment Informations for post number 7119, 7121, 7139

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 12 from table handler

SELECT a.post_id, d.* FROM phpbb_attachments a, phpbb_attachments_desc d WHERE a.post_id IN (7119, 7121, 7139) AND a.attach_id = d.attach_id ORDER BY d.filetime DESC

Line : 543
File : /home/knittinghelp/public_html/knitting/forum/attach_mod/includes/functions_attach.php

Its still happening in a couple of the blogs…

yep…I was trying to look at yours. Got the fit knit update though without error.

whew… i didn’t know if i was gonna make it to work today for the fretting about not being able to get in here! :verysad:

:roflhard: :roflhard: we all have a serious addiction!

I’m getting it to. When I first got it on View Recent Posts, I got very nervous!

Me, too. Got it in the OT: Cheesy Pet Photos Forum:

Could not get Attachment Informations for post number 36580, 36590

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 12 from table handler

SELECT a.post_id, d.* FROM phpbb_attachments a, phpbb_attachments_desc d WHERE a.post_id IN (36580, 36590) AND a.attach_id = d.attach_id ORDER BY d.filetime DESC

Line : 543
File : /home/knittinghelp/public_html/knitting/forum/attach_mod/includes/functions_attach.php

I seem to be getting it ramdomly everywhere. I’ll check back later.

Mommy, can you fix it, please? It’s my favorite! Mommy, huh?

[color=blue] :frowning: Yes, I have gotten the same message in a variety of places … will try again later. oh… withdrawal! :shock: :oo: I’ll be ok… really… I’ll be ok… [/color]

I just got on and its doing it to me too. I get it when I try to click on view posts since last visit. OOooooOOO I hate this. I don’t want to have to go into each individual forum and look for newest posts, I want a nice orderly list. WWWWAaaaaaaa :crying:

Looks like it’s having trouble connecting to the database sometimes… my posts aren’t posting, either.

:shock: Eeeek!

Okay, Sheldon (my computer whiz DH) is looking into it!

I couldn’t get into the forum at all this morning. He’s done something already, that’s improved it for me. Maybe he’s already fixed it entirely, but I’ve sent him the error message and he’s probing deeper just in case.

Post to this thread if it keeps happening! Thanks!
And thanks for the emails Kelly and Aby and Joyce. It was useful to know it wasn’t just me that couldn’t get in!

It’s working again!!! :cheering: :cheering: :cheering:

The shaking has subsided a bit, my vision is clearing. . . . ok, I think I’ll be ok now.

Thank you!!

Glad I wasn’t the only one…don’t you know Amy has quite a # of emails by now!!

:roflhard: